Știri

Sonic X Shadow Generations dezvăluie lupte cu Biolizard și muzică remasterizată

Sega a dezvăluit o nouă dată de lansare și un trailer pentru Sonic X Shadow Generations, oferind o privire detaliată asupra gameplay-ului, inclusiv lupta cu șefii Biolizard remasterizată și o versiune alternativă a Radical Highway.

Trailerul prezintă Shadow folosind o nouă putere pentru a naviga prin Space Colony Ark, înainte de a fi atras într-o realitate alternativă de Doom’s Eye, unde se confruntă cu o versiune modificată a Radical Highway.

Pe lângă gameplay-ul captivant, trailerul evidențiază și piesele muzicale remasterizate, inclusiv o versiune reorchestrată a melodiei “Supporting Me” care se joacă în timpul luptei cu Biolizard.

Sonic X Shadow Generations se lansează pe 25 octombrie pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch.

Cei care precomandă jocul vor primi skinul Sonic Adventure Legacy, în timp ce Digital Deluxe Edition include trei zile de acces anticipat, un skin Terios, o carte de artă digitală, coloana sonoră, un pachet BGM suplimentar și un Season Pass pentru lansarea unui skin și nivel suplimentar în iarna anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *