Lansări

Sonic Superstars este acum disponibil

Fanii Sonic the Hedgehog au toate motivele să fie entuziasmați, deoarece SEGA a lansat Sonic Superstars™, o versiune nouă și plină de acțiune a celebrului erou și a prietenilor săi.

În Sonic Superstars, jucătorii vor călători în Insulele Northstar pentru a experimenta o aventură complet nouă în lumea Sonic. Această versiune reinventează platformele clasice 2D Sonic, aducând elemente de grafică 3D, joc multiplayer și abilități noi într-un pachet captivant.

Caracteristicile cheie ale jocului includ:

O nouă învârtire pe un clasic: Experiența de platformă Sonic cu derulare laterală de mare viteză 2D este reimaginată cu grafică complet 3D, puteri și abilități noi și moduri inovatoare de joc.

Joacă ca personajele tale preferate: Alegeți dintre Sonic, Tails, Knuckles și Amy, fiecare cu abilități unice, în timp ce vă grăbiți să-l învingeți pe maleficul Dr. Eggman și pe vechiul dușman Fang.

Puteri și abilități cu totul noi: Valorificați puterea Smaraldelor Chaos pentru a efectua mișcări dinamice, cum ar fi înotul în susul cascadălor, multiplicarea și descoperirea secretelor ascunse.

Mai mulți prieteni, mai multă distracție: Poți juca întreaga campanie cu până la alți 3 prieteni într-un mod co-op local pentru 4 jucători, o premieră în seria Sonic.

Provocați jucători din întreaga lume: Poți concura cu până la 8 jucători în modul luptă, fie local, fie online.

Sonic Superstars este disponibil acum în varianta fizică sau digitală pe mai multe platforme, inclusiv PlayStation, Xbox și Nintendo Switch, precum și pe PC. Jucătorii care doresc să treacă la versiunea Digital Deluxe a jocului pot face acest upgrade pentru un cost suplimentar.

Această lansare aduce o nouă experiență în universul Sonic și promite să aducă mai multă acțiune și distracție fanilor seriei.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Sonic the Hedgehog, fanii pot urmări paginile oficiale Sonic pe diferite platforme de socializare și pot vizita magazinul electronic SEGA pentru produse legate de Sonic și alte titluri SEGA.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *