Știri

SOL Search of Light va fi lansat pe 25 aprilie: o aventură întunecată

Firenut Games și Trigger the Monster au confirmat cu entuziasm data de lansare pentru titlul lor de fantezie întunecată și gestionare a aventurii, SOL Search of Light. Jocul va fi disponibil începând cu 25 aprilie pentru PC prin Steam, PlayStation și Nintendo Switch.

În această lume steampunk plină de mister, vei prelua rolul Străinului, un personaj enigmatic trimis în subteran pentru a dezvălui secretele ascunse. Folosind gestionarea resurselor, mecanica narativă și apărarea turnului, vei trebui să-ți fortifici baza, să explorezi și să descoperi adevărul din spatele întunericului care învăluie povestea.

Caracteristicile jocului includ elemente de Tower-Defense, unde vei lupta împotriva hoardelor de inamici cu ajutorul roboților domestici, personalizarea personajului tău prin obiecte și resurse descoperite în explorare și posibilitatea de a alege propriul drum în lumea subterană plină de puzzle-uri și inamici.

SOL Search of Light va fi disponibil pe PC prin Steam, PlayStation și Nintendo Switch începând cu 25 aprilie. Fanii pot adăuga jocul pe lista de dorințe pe platformele respective și pot urmări canalele sociale oficiale pentru mai multe informații.

SOL Search of Light este dezvoltat de Trigger the Monster și publicat de Firenut Games.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *