Lansări

SnowRunner Sezonul 12: Public Energy aduce noi aventuri în Carolina de Nord

Dezvoltatorul Sabre Interactive și editorul Focus Entertainment au anunțat că a treia expansiune pentru SnowRunner, numită Sezonul 12: Public Energy, va fi lansată pe PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch pe 31 ianuarie. Noul conținut, disponibil gratuit pentru posesorii Anului 3 Pass și a ediției de 3 ani, va oferi jucătorilor oportunitatea de a se întoarce în Carolina de Nord și de a participa la înființarea unei centrale nucleare.

Printre noutățile aduse de Public Energy se numără patru hărți noi, două vehicule noi – MTB 8106 Rock Grinder și FEMM 37-AT – și o serie de activități captivante. Actualizarea gratuită pentru toți jucătorii va include un set de 10 autocolante noi pentru a personaliza vehiculele.

MTB 8106 Rock Grinder se remarcă prin garda sa la sol generoasă și motorul upgradeabil, în timp ce FEMM 37-AT este un camion greu potrivit pentru transportul mărfurilor.

Povestea din Sezonul 12: Public Energy se concentrează pe implicarea jucătorilor în noul proiect al guvernului din Carolina de Nord – înființarea unei centrale nucleare. Jucătorii vor fi responsabili de livrarea de mărfuri și echipamente, iar pe parcurs vor întâlni fermieri și alte instituții locale care au nevoie de sprijin pentru diverse obiective, inclusiv monitorizarea poluării mediului.

În plus, studio-ul Sabre Interactive a lansat un trailer pentru următorul său joc, Expeditions: A MudRunner Game, oferind o privire asupra gameplay-ului general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *