Lansări

Snow Plowing Simulator – First Snow a fost lansat gratuit pe Steam

Simulatorul de arătură de zăpadă face senzație odată cu lansarea primului său episod gratuit, “First Snow”! Acest prolog captivant la Simulatorul de plug de zăpadă te invită să te bucuri de experiența captivantă a curățării zăpezii pe Pagina Steam chiar acum!

În Snow Plowing Simulator, începi cu o simplă lopată în mijlocul unui oraș, curățând manual trotuarele și aleile de garaj de zăpadă. Pe măsură ce câștigi bani, poți investi în mașini și vehicule mai serioase pentru a face față provocărilor iernii. Descoperă Țara Minunilor de Iarnă și află despre istoria fascinantă a unui oraș adormit pierdut undeva în munții înalți!

Caracteristicile cheie ale jocului includ fizica realistă a zăpezii, o varietate de pluguri de zăpadă robuste, vremea dinamică și explorarea fără sfârșit a peisajelor înzăpezite. Preia misiuni provocatoare, de la curățarea străzilor orașului până la salvarea vehiculelor blocate în tărâmul minunilor de iarnă.

Acest episod gratuit este doar o gustare a emoțiilor care te așteaptă în jocul complet, Snow Plowing Simulator, a cărui lansare completă pe Steam este programată pentru curând. Dacă te-au atras provocările din First Snow, adaugă jocul complet pe lista ta de dorințe și fii primul informat despre data lansării, știri importante, provocări și reduceri de lansare. Intră în lumea captivantă a Simulatorului de arătură de zăpadă și pregătește-te pentru o iarnă plină de aventuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *