Lansări

Sneak Out – un joc multiplayer gratuit de răutăți și distracție este disponibil acum pe Steam!

A sosit momentul să te alături celui mai ciudat și distractiv joc de-a v-ați ascunselea! Sneak Out, creat de Kinguin Studios, este acum disponibil pe Steam, oferind o experiență multiplayer plină de răutăți și distracție pentru până la șase jucători.

Bun venit în Castelul Bântuit, un loc plin de colțuri ascunse, terenuri întinse și obiecte misterioase. Aici, vei juca în rolul Vânătorului, unul dintre cei cinci Ascunzători sau chiar o Fantomă. În Sneak Out, moartea nu este un sfârșit, ci începutul unei noi bucle de joc, plină de haos și surprize.

Pentru jucătorii din China, există momentan unele probleme cu serverele, datorită interesului mare pentru joc. Echipa lucrează din greu pentru a remedia aceste probleme cât mai curând posibil.

Despre Sneak Out:
Sneak Out combină concepte din jocuri precum Among Us, Dead by Daylight și Fall Guys, transformându-le într-o experiență online incitantă. Alege să fii Vânătorul și vânează-ți prietenii cu abilitățile unice ale personajului tău. Sau încercă-ți norocul ca Ascunzător, fugind de vânător și încercând să îți completezi sarcinile pentru a deschide portalul în siguranță. Și dacă ajungi să fii o Fantomă, bântuie-i pe Vânători și ajută-ți prietenii să scape.

Caracteristici Principale:

Joacă în rolul Vânătorului sau a unuia dintre cei cinci Ascunzători, sau chiar a unei Fantome.
Folosește mediul în avantajul tău: ascunde-te în dulapuri, dispare după perdele sau deghizează-te ca parte a decorului.
Personalizează-ți personajul cu articole și accesorii unice.
Conectează-te cu prietenii în centrul social pentru a planifica strategii sau a te distra împreună înainte de următorul joc.

Dezvoltat de Kinguin Studios, Sneak Out este acum disponibil pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *