Știri

SMITE 2: weekend-ul Alpha 3 aduce noi zei și skin-uri

Titan Forge Games a anunțat al treilea weekend Alpha pentru SMITE 2, programat să înceapă pe 27 iunie. Evenimentul va oferi jucătorilor o nouă șansă de a experimenta jocul și de a oferi feedback echipei de dezvoltare.

Ce este nou:

Trei noi zei: Hecate, Thanatos și The Morrigan se vor alătura listei de personaje jucabile în Alpha. Hecate a fost revizuită semnificativ pe baza feedback-ului din testele anterioare, cu un accent mai mare pe temele tranzițiilor și portalurilor către alte dimensiuni. Thanatos, zeul grec al morții, își poate folosi abilitatea supremă pentru a zbura deasupra câmpului de luptă și a elimina instantaneu inamicii slabi. The Morrigan, zeița celtică a fantomelor, poate imita alți zei, folosindu-și abilitățile pentru a-și înșela adversarii.
Trei skin-uri cross-gen: Skin-urile Mighty Mutt Fenrir, Cosmic Thrawn Hades și Firefly Sol vor fi disponibile în SMITE 2 pentru jucătorii care le dețin deja în SMITE și au conturi SMITE 2 conectate.

Cum să te implici:

Pachetele Founder’s Edition: Achiziționarea unui pachet Founder’s Edition de pe Steam, PlayStation 5, Xbox sau Epic Games Store garantează accesul la testarea închisă.
Cereri de testare: Jucătorii se pot înscrie pentru a participa la testare prin pagina SMITE 2 Steam sau pot solicita accesul pentru alte platforme pe site-ul oficial.

Weekend-ul Alpha 3 este o oportunitate excelentă de a experimenta SMITE 2 în stadiile sale incipiente de dezvoltare și de a influența direcția sa viitoare. Cu trei noi zei de stăpânit și trei skin-uri de deblocat, există multe de explorat în acest ultim test Alpha.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *