Știri

SMITE 2 Founder’s Edition este disponibil acum

Fanii MOBA-ului de acțiune la persoana a treia au toate motivele să sărbătorească, deoarece SMITE 2 Founder’s Edition este acum disponibilă pentru achiziționare, alături de nivelurile Deluxe și Ultimate. Această ediție specială îi transformă pe jucători în zei fondatori și le oferă acces la bonusuri unice în joc pentru SMITE și SMITE 2.

Ediția Fondatorului aduce o serie de beneficii pentru jucători, inclusiv acces la evenimentele de weekend Alpha SMITE 2, care vor începe în luna mai. Bonusurile din joc pentru SMITE sunt disponibile imediat după achiziționare, iar cei care optează pentru ediția Fondatorului în timpul Alpha vor primi și skinul Cacodemon Ymir în SMITE 2.

O altă caracteristică interesantă este că achiziționarea ediției Fondatorului va debloca definitiv toți zeii SMITE 2 actuali și viitori. Detalii suplimentare despre Founder’s Edition, Deluxe Founder’s Edition și Ultimate Founder’s Edition pot fi găsite pe site-ul oficial al jocului.

Jucătorii pot acum să-și adauge SMITE 2 pe lista de dorințe și să achiziționeze pachetele Founder’s Edition de pe platformele Steam, PlayStation 5, Xbox și Epic Games Store.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *