Trailere

Smite 2 a fost anunțat pentru PC, PS5 și Xbox Series X|S

Veste mare pentru fanii jocului Smite! După un deceniu de la lansarea inițială, Smite primește o continuare – Smite 2, care va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Jocul este o revizuire a Smite 1 în Unreal Engine 5, aducând o lustruire adecvată și o serie de îmbunătățiri.

Smite 2 va păstra aproximativ 25 de zei ai Smite 1, dar va aduce modificări semnificative în interfața de utilizare, modul de joc și construcția personajelor. Jucătorii vor beneficia de un al șaselea slot pentru articole și de un sistem simplificat pentru cumpărarea și construirea articolelor.

Pentru cei care au investit timp și bani în Smite 1, există recompense speciale. Legacy Gems și Divine Legacy sunt monede în Smite 2, oferind un discount de 50% pentru majoritatea microtranzacțiilor pentru cei cu Legacy Gems. De asemenea, există recompense unice, inclusiv skin-uri și cosmetice pentru Smite 2, bazate pe realizările anterioare din Smite 1.

Smite 1 și Smite 2 vor fi dezvoltate în același timp de către Titanforged Games, iar susținerea pentru Smite 1 va continua în viitorul apropiat. Cu toate acestea, dezvoltatorii speră că, odată cu lansarea Smite 2, jucătorii vor face tranziția către noul joc. Testele Alpha timpurii pentru Smite 2 sunt planificate pentru primăvara anului 2024.

Fanii sunt așteptați să urmărească mai multe informații despre Smite 2 în zilele următoare, deoarece mai multe detalii vor fi dezvăluite la Finala Mondială Smite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *