Trailere

Slime Rancher 2 sosește pe PS5 pe 11 iunie

Monomi Park anunță că Slime Rancher 2, jocul de aventură și simulare de viață la persoana întâi, se va lansa pentru PS5 în luna iunie. După ce a fost disponibil exclusiv pentru Xbox Series X/S și PC începând cu accesul anticipat din 2022, titlul se va extinde și către consola de generație actuală de la Sony.

Toate actualizările lansate până acum pentru Slime Rancher 2 vor fi incluse în versiunea pentru PS5, conform confirmării de la Monomi Park. Precomenzile pentru joc sunt deja deschise pentru PS5, iar cei care precomandă vor avea acces la acesta cu câteva zile înainte de lansare, începând cu data de 7 iunie, la 10:00 PDT.

La lansarea sa în acces anticipat în septembrie 2022, Slime Rancher 2 a înregistrat vânzări impresionante, Monomi Park raportând peste 100.000 de unități vândute în mai puțin de 6 ore. Ulterior, în cursul aceleiași luni, s-a dezvăluit că numărul de unități vândute a depășit 300.000.

Fanii seriei și posesorii de PS5 pot marca data de 11 iunie în calendar, când Slime Rancher 2 va fi lansat pentru această platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *