Trailere

Sleight of Hand: un nou simulator stealth la persoana a treia, anunțat la Xbox Partner Preview

La recenta prezentare Xbox Partner Preview, care s-a concentrat pe titluri viitoare de la terțe părți, unul dintre jocurile care a atras atenția este “Sleight of Hand” de la Riffraff Games. Acest nou titlu a fost dezvăluit printr-un trailer cinematografic captivant, promițând o experiență de joc interesantă și inovatoare.

În “Sleight of Hand”, jucătorii vor prelua rolul unei vrăjitoare care se confruntă cu fostul ei coven. Un element distinctiv al jocului este utilizarea cărților, care conferă vrăjitoarei diverse puteri și abilități. De exemplu, jucătorii vor putea transforma inamicii în piatră sau vor putea opri inamicilor în urma lor, folosindu-se de strategia deckbuilding.

Titlul este descris ca un simulator stealth la persoana a treia, ceea ce sugerează că jucătorii vor fi nevoiți să își folosească abilitățile de furt și ascundere pentru a evita detectarea de către inamici. Combinația dintre elementele de stealth și abilitățile magice ale personajului principal promite o experiență de joc captivantă și inovatoare.

“Sleight of Hand” este în prezent în dezvoltare pentru platformele Xbox Series X/S și va fi disponibil pentru abonații Game Pass încă de la lansare. Cu toate acestea, nu s-a confirmat încă dacă jocul va fi lansat și pe alte platforme. De asemenea, o dată exactă de lansare nu a fost încă anunțată, dar fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre acest titlu promițător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *