Știri

Skull Merchant, cel mai detestat Killer din Dead by Daylight, primește o nouă remaniere

Skull Merchant, unul dintre cei mai controversați Killere din Dead by Daylight, va primi o a treia remaniere în 2025, conform dezvoltatorilor. Această veste vine ca răspuns la nemulțumirea persistentă a bazei de jucători, mulți Survivori considerând-o frustrantă și plictisitoare de jucat împotriva ei.

Abilitatea Skull Merchant de a crea meciuri lungi prin blocarea zonelor mari ale hărții cu drone plutitoare a fost principalul motiv al criticii. Jucătorii se simt adesea neputincioși în fața dronelor, care le scanează și le aplică o serie de debuffs.

Deși a primit două remaniere anterioare, Skull Merchant rămâne un Killer nepopular. Dezvoltatorii au recunoscut acest lucru, declarând că “nu sunt mulțumiți de starea actuală a Skull Merchant” și că au “schimbări mai mari planificate pentru ea”.

Detaliile concrete despre remaniere sunt încă vagi, dar jucătorii speculează deja despre posibile modificări. Unii speră la o schimbare a efectelor de stare aplicate de drone, în timp ce alții doresc o revizie completă a abilităților sale.

Reacțiile la anunțul celei de-a treia remaniere sunt mixte. Unii jucători sunt optimisti, sperând că va îmbunătăți experiența generală a jocului, în timp ce alții rămân sceptici, considerând că este prea târziu pentru a salva Skull Merchant.

Indiferent de opiniile individuale, un lucru este clar: Skull Merchant va continua să fie o figură controversată în Dead by Daylight până când remaniarea sa va fi implementată și va demonstra eficacitatea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *