Trailere

Skull and Bones prezintă trailerul pentru viitoarea perioadă beta deschisă

Ubisoft pregătește terenul pentru lansarea iminentă a jocului Skull and Bones prin intermediul unei beta deschise programate să aibă loc în perioada 7 – 11 februarie. Această oportunitate oferă jucătorilor șansa de a explora două vizuini de pirați: Coasta Africii și Mările Deschise.

În timpul versiunii beta, jucătorii pot experimenta aventura de a fi un piraț în lumea Skull and Bones, explorând locuri precum bârlogul piraților Sainte-Anne din Insula Roșie și Telok Penjarah din Indiile de Est. Evenimente mondiale și activități diverse sunt disponibile pentru a fi descoperite în timpul acestei perioade de testare.

Un aspect important este transferul progresului realizat în versiunea beta deschisă în jocul complet, împreună cu recompense exclusive deblocate în timpul acestei experiențe. Este de menționat că rangul de Brigand este limitat în această versiune beta.

Skull and Bones este programat să fie lansat pe 16 februarie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Ubisoft a dezvăluit, de asemenea, planurile post-lansare, inclusiv noi oportunități de preluare, evenimente mondiale și prezența Pirate Lords.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *