Știri

Skull and Bones lansează sezonul unu: Raging Tides pe 27 februarie

Yo ho, ho, o dată de lansare pe care o știm.

Primul sezon din Skull and Bones începe pe 27 februarie și se va desfășura timp de 12 săptămâni, la fel ca și celelalte, timp în care vă puteți aștepta la o mulțime de oportunități pentru pirații de mare înaltă.

Intitulat Raging Tides, Sezonul unu prezintă Legendary Pirate Battles, prima dintre acestea fiind Philippe La Peste. Ca principal răufăcător al sezonului, La Peste își va trimite navele să atace, iar fiecare înfruntare cu flota sa va crește în dificultate, culminând cu o luptă cu șefii cu La Peste la sfârșitul sezonului.

În timpul aventurii tale în Oceanul Indian, vei întâlni monștri marini. Sezonul unu prezintă Tylosaurus, o reptilă marina prădătoare din Cretacicul târziu. Cum a supraviețuit în epoca de aur a pirateriei este de ghicit oricine, dar iată-ne.

Sezonul va oferi, de asemenea, oportunități de jaf prin capturarea producătorilor pentru a-i face să lucreze pentru dvs. și, în cele din urmă, să vă creați propriile rute comerciale. Pentru a captura un producător, trebuie să participați la o preluare ostilă (PvPvE) sau la un jaf legendar (pvE cooperativ cu o amenințare PvP). Acestea sunt evenimente mondiale și trebuie finalizate într-un interval de timp stabilit, deoarece sunt oportunități temporare care devin periodic disponibile pe parcursul zilei.

De asemenea, puteți obține un Battle Pass, deși majoritatea gameplay-ului sezonier va fi gratuit.

Pentru Anul unu , fiecare sezon te va întâlni cu Alți Lorzi Pirați Legendari, participând la trei evenimente sezoniere, confruntând cu mai mulți monștri marini, bucurându-te de două caracteristici majore neanunțate, găsind noi oportunități de preluare și câștigând noi recompense sezoniere.

Lansat pe 16 februarie, Skull and Bones este disponibil prin Epic Games Store și Ubisoft Connect pentru PC, PS5, Xbox Series X/S și Amazon Luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *