Știri

Skull and Bones – Lansarea programată în T4 FY 2023-24

Jocul mult așteptat de pirați, Skull and Bones de la Ubisoft Singapore, se confruntă din nou cu o serie de întârzieri. După o istorie de lansări amânate, jocul este acum programat să fie lansat în trimestrul IV al anului fiscal 2023-2024, potrivit unui raport privind veniturile Ubisoft.

În timp ce fanii așteptau lansarea în martie, jocul a suferit o nouă întârziere. Anunțul oficial al lui Skull and Bones a avut loc în 2017, iar de atunci a fost amânat în mai multe rânduri. În raportul Ubisoft, alte titluri planificate pentru aceeași fereastră de lansare includ Avatar: Frontiers of Pandora (lansare în decembrie), Assassin’s Creed Nexus VR (lansare în noiembrie) și Prince of Persia: The Lost Crown (lansare în ianuarie 2024). Cu toate acestea, data exactă a lansării Skull and Bones rămâne neclară, iar o nouă întârziere nu poate fi exclusă.

Skull and Bones este programat să fie lansat pe platformele Xbox Series X/S, PS5 și PC. În august, a avut loc o versiune beta închisă, dar în luna septembrie, directorul de creație Elisabeth Pellen, a treia persoană care deține această funcție în proiect, a părăsit echipa. Fanii așteaptă cu nerăbdare acest joc și rămân în expectativă pentru mai multe informații și actualizări. Până atunci, pot explora câteva „gameplay-uri narative” pentru a-și stârni interesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *