Lansări

Skull and Bones dezvăluie orele de lansare și alte informații importante

Jucătorii pot deveni un explorator naval de temut în Skull and Bones de la Ubisoft. Aproape a sosit timpul ca aceștia să navigheze pe mările și să-și facă un nume, supraviețuind împotriva naturii și a vânătorilor de pirați. Skull and Bones se concentrează asupra aspectelor multiplayer și a luptei navale în timpul Epocii de Aur a Pirateriei. După mai multe întârzieri, RPG-ul pirat are o dată oficială de lansare.

Deși jucătorii ar putea avea un avans în timpul Open Beta, jocul de bază nu va apărea decât pe 16 februarie. Skull and Bones va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna și Microsoft Windows. Ubisoft a postat un anunț oficial, inclusiv informații despre disponibilitatea preîncărcării, acces anticipat și detalii de lansare. Ca și în cazul Open Beta, jucătorii își pot preîncărca jocul după cumpărare, dar timpul de lansare depinde de ce ediție cumpără jucătorii. Cei cu ediția Premium sau un abonament Ubisoft+ vor primi acces anticipat cu până la trei zile înainte de lansarea oficială.

Accesul timpuriu Skull and Bones începe pe 13 februarie, la miezul nopții, ora locală și se lansează oficial pe 16 februarie, la 12:00, ora locală. Anumite regiuni vor avea acces la joc înaintea altora din cauza diferențelor de fus orar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *