Știri

Skull and Bones anunță orele pentru descărcare și începutul open beta

Ubisoft aduce o veste incitantă pentru fanii jocurilor de piraterie, deoarece Skull and Bones se apropie de lansarea unei versiuni beta deschise în perioada 8-11 februarie. Pentru a permite jucătorilor să se pregătească pentru aventura pirat, preîncărcarea pentru beta începe la 6 februarie, la 1:00 PT / 4:00 ET în America de Nord, iar beta propriu-zis va fi lansată la 7 februarie, la 18:00 PT / 21:00 ET.

Skull and Bones, jocul de pirați dezvoltat de Ubisoft, va fi disponibil pe PS5, Xbox Series X|S și PC prin Ubisoft Connect și Epic Games Store începând cu 16 februarie. Fanii care decid să cumpere jocul după beta deschisă vor fi încântați să afle că toate progresele făcute în timpul acestei perioade vor fi păstrate.

Cu o tematică captivantă de pirați, Skull and Bones oferă o experiență de joc pe măsură, iar beta deschisă este o oportunitate perfectă de a explora lumea jocului înainte de lansarea oficială. De asemenea, Ubisoft aduce Skull and Bones pe Amazon Luna pentru cei care doresc să îl acceseze prin serviciul de streaming.

Pentru abonații Ubisoft+, versiunea completă a Skull and Bones va fi disponibilă cu trei zile înainte, pe 13 februarie. În plus, Ubisoft promite să susțină jocul cu conținut post-lansare variat, extinzând experiența de joc pentru toți cei care se îndrăgostesc de lumea fascinantă a pirateriei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *