Știri

Skin-urile Dr Disrespect eliminate din Rogue Company, jucătorii au primit banii înapoi

Fanii Dr Disrespect își pierd skin-urile din Rogue Company, primind rambursări discutabile

Streamerul popular Guy “Dr Disrespect” Beahm se confruntă cu o nouă lovitură după ce skin-urile sale tematice au fost eliminate din jocul online Rogue Company. Eliminarea vine ca urmare a acuzațiilor că Beahm a avut conversații “nepotrivite” cu un minor, acuzații pe care le-a recunoscut.

Skin-urile Dr Disrespect au fost adăugate în Rogue Company în octombrie 2020, la scurt timp după interzicerea lui Beahm de pe Twitch. Setul a inclus un skin pentru personajul Dallas al jocului și un pachet de accesorii, ambele costând în total 40 de dolari.

Acum, la aproape patru ani de la lansare, Hi-Rez Studios, editorul Rogue Company, a decis să elimine skin-urile din joc. Compania a declarat că va oferi rambursări complete jucătorilor afectați, dar numai sub formă de Rogue Bucks, moneda premium din joc.

Rogue Bucks: O monedă controversată
Rogue Bucks a fost criticată de jucători de ani de zile pentru lipsa de utilitate. Spre deosebire de alte monede premium din jocuri, care pot fi folosite pentru a achiziționa o varietate de articole, Rogue Bucks poate fi cheltuită doar pentru articole cosmetice in-game, cum ar fi skin-uri și emote-uri.

Mai mult, Rogue Company nu a mai primit conținut nou din 2022, iar numărul de jucători concurenți pe Steam a scăzut la sute în ultimele luni. Acest lucru înseamnă că rambursările sub formă de Rogue Bucks sunt practic inutile pentru mulți jucători, deoarece nu mai au nimic pentru care să le cheltuiască.

Reacții furioase din partea jucătorilor
Eliminarea skin-urilor Dr Disrespect și rambursările sub formă de Rogue Bucks au stârnit furia jucătorilor. Mulți consideră că mișcarea este lipsită de respect și că nu face nimic pentru a compensa jucătorii care au cheltuit bani pe skin-uri.

“Lol, băieți, sunteți sălbatici”, a scris un jucător într-o recenzie negativă recentă pe Steam. “Este nasol că am jucat jocul doar pentru skin-ul documentar”.

Un alt jucător a postat pe Twitter: “Hei, @RogueCompany apreciez că îmi elimini posibilitatea de a-mi folosi skinul @DrDisrespect, care a costat 40 de dolari pentru care am plătit. Fără scuze sau motive pentru a revoca accesul la ceva pentru care am plătit.”

Viitorul incert al lui Dr Disrespect
Dr Disrespect se află în prezent în pauză de la streaming după ce a făcut o declarație în care a spus că a trimite mesaje unui minor este “prost”, dar că nu este “un nenorocit de prădător sau pedofil”.

Chiar dacă se întoarce la streaming, nu este clar unde va merge acum că YouTube și-a demonetizat întregul canal de 4 milioane de abonați. De asemenea, a pierdut sponsorizări de la Turtle Beach și alte companii ca urmare a acuzațiilor.

Eliminarea skin-urilor Dr Disrespect din Rogue Company este doar cel mai recent capitol al unei povești tulburi pentru streamer. Rămâne de văzut dacă va putea să-și revigoreze cariera după aceste acuzații grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *