Știri

Skin-ul „Groot” din Modern Warfare 3 provocă furie printre jucători

Infamul skin „Groot”, care inițial a creat controverse în Warzone datorită naturii sale pay-to-win, a făcut acum apariția în Modern Warfare 3, adăugând un alt nivel de frustrare pentru comunitatea de jucători Call of Duty.

Acest skin, numit Gaia, a fost introdus în Warzone în cadrul actualizării sezonului șase și a stârnit nemulțumirea jucătorilor datorită transparenței sale aproape complete, dificultății de vizualizare și integrării în mediul înconjurător, asemănător cu pielea controversată Roze.

O parte din comunitatea de jucători a exprimat frustrare pe platforme precum Reddit, evidențiind dificultatea de a detecta acest skin în diverse medii de joc. Un jucător a ilustrat problema arătând un exemplu în care un Operator, echipat cu skinul Gaia, era aproape invizibil în teren.

Cu toate acestea, până în prezent, nu a existat niciun comentariu oficial de la Infinity Ward sau Sledgehammer, dezvoltatorii jocului. Comunitatea speră la o soluționare a situației, fie prin schimbarea culorii pielii pentru a o face mai vizibilă, fie prin ajustarea sistemului de iluminare al jocului pentru a face skinurile întunecate să iasă mai mult în evidență.

Pe măsură ce nemulțumirea continuă să crească în comunitate, rămâne de văzut dacă dezvoltatorii vor răspunde și vor aborda problema în viitoarele actualizări ale jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *