Trailere

Sker Ritual: lansare pe 18 aprilie pentru PC și console

Wales Interactive a confirmat că FPS-ul de supraviețuire Sker Ritual va fi lansat pe 18 aprilie pentru PC, PlayStation®5 și Xbox Series X|S. Această versiune va include o actualizare majoră 1.0, aducând noi obiective, arme, conținut de poveste și multe altele.

Sker Ritual, un spin-off al jocului de groază britanic premiat Maid of Sker, dezvoltat de o echipă de cinci persoane, va oferi jucătorilor o experiență înfricoșătoare. Aceștia vor trebui să lupte cu hoardele de inamici vicioși, fie în mod solo, fie în cooperare cu până la patru jucători, într-o încercare disperată de a supraviețui pe Insula Sker. Jocul aduce un arsenal de arme steampunk și o serie de puteri zeilor celtici, care pot fi folosite pentru a înfrunta ororile care bântuie locurile încântătoare ale insulei.

Caracteristicile cheie includ patru locații distincte, puteri zeilor celtici și posibilitatea de a juca atât în mod solo, cât și în cooperare cu prietenii online.

Precomenzile sunt deja disponibile pe PlayStation Store, iar lansarea pe Xbox va urma în curând. Între timp, jocul este disponibil în prezent în versiunea Early Access pe platforma Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *