Știri

Sixty Four se lansează pe PC pe 4 martie – evoluați mașinile simple într-o fabrică înfloritoare într-un univers minimalist extraordinar

Dezvoltatorul solo Oleg Danilov, în colaborare cu editorul Playsaurus, anunță cu entuziasm lansarea jocului minimalist de simulare și strategie, Sixty Four, pe Steam pe 4 martie 2024. Cu un preț de 5,99 EUR | USD și o reducere de 10% în prima săptămână, Sixty Four te invită să modernizezi o fabrică într-o lume extraordinară. Progresează pentru a debloca noi resurse și mașini, deschizându-ți calea către noi modalități de extindere și dezvoltare.

Textele jocului vor fi disponibile în mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă (din Spania și America Latină), cehă, olandeză, japoneză, coreeană, norvegiană, poloneză, portugheză (din Brazilia și Portugalia), rusă, chineză simplificată, tradițională chineză și thailandeză.

Oleg Danilov explică conceptul jocului: “Există câteva indicii în chat-ul messenger pe care jucătorii le au în partea stângă jos a ecranului despre ceea ce se întâmplă, dar jocul este în mod deliberat abstract. Cu toate acestea, există o explicație formală: aceasta este ceea ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de big bang, jucătorul este cel care a creat accidental universul, acest loc este o interpretare a legilor pre-universului în capul său, persoana de cealaltă parte a chat-ului este un om care se va naște miliarde de ani după aceea ca un inevitabil rezultat al tuturor acestora, resursele sunt o manifestare a diferitelor tipuri de particule elementare nenăscute, iar mașinile sunt rezultatele unei posibile interacțiuni între particule forțate de mintea jucătorului.”

Caracteristici principale:

De la fundație la complexitate: Începeți călătoria cu o mașină simplă și evoluați-o pentru a genera cuburi distincte. Combinați cuburile pentru a debloca mașini avansate și noi elemente de joc.
Aventură în fabrică în evoluție: Fabrica dvs. nu este doar o colecție de mașini inactive; este un mediu dinamic de provocări și strategie. Faceți față situațiilor noi și descoperiți oportunități cu fiecare mașină inovatoare.
Un mix nou de mecanici de joc: Sixty Four combină elemente simple, dar captivante, din jocurile inactiv, incrementale și de strategie. Urmărește îmbunătățirea constantă și dezvăluie secretele din spatele mesajelor de la o entitate necunoscută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *