Știri

Sins of a Solar Empire 2 vine pe Steam vara aceasta

Disponibil pentru prima dată pe Epic Games Store, continuarea strategiei în timp real a lui Ironclad Games se lansează în sfârșit pe Steam.

În ciuda cât de apreciat este Sins of a Solar Empire din Ironclad Games, ți-ar putea fi iertat că nu știi despre existența continuării sale. Din fericire, editorul Stardock Entertainment a anunțat că Sins of a Solar Empire 2 va veni pe Steam în această vară. Vezi mai jos cel mai recent trailer.

Disponibil pentru PC prin Epic Games Store din 2022, Sins of a Solar Empire 2 include trei facțiuni – Trader Emergency Coalition, Vasari Empire și Advent Unity, fiecare cu unități diferite, condiții de pornire și Empire Systems. De exemplu, Advent poate „valorifica voința colectivă” a popilor săi pentru a debloca „potențialul complet al abilităților globale ale Unității”.

Între timp, TEC poate ajusta alocările resurselor tranzacționate, schimbându-le dramatic economia. Vasari colectează rezonanță de fază din „structuri plasate strategic” pentru personalizarea „efectelor de stăpânire a fazei globale”.

Alte caracteristici noi includ un nou sistem de influență pentru aliarea cu facțiuni minore, un browser în joc pentru mod-uri, hărți planetare care se schimbă dinamic atunci când orbitează, meciuri multiplayer pentru 10 jucători și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *