Știri

Silent Hill: Townfall și Silent Hill f vor primi detalii noi „când va veni timpul”, spune Konami

Într-o declarație recentă, producătorul seriei Silent Hill, Motoi Okamoto, a confirmat că jocurile Silent Hill: Townfall și Silent Hill f sunt “în prezent în dezvoltare” și a cerut fanilor să aștepte cu nerăbdare detalii noi. Această informație a fost dezvăluită pe blogul PlayStation, unde Okamoto a reiterat că mai multe informații despre aceste titluri vor fi dezvăluite “când va veni momentul”.

Silent Hill: Townfall, dezvoltat de No Code (cunoscut pentru Observation și Stories Untold) și Annapurna Interactive, este unul dintre titlurile foarte așteptate. Se zvonește că jocul va utiliza Unreal Engine 5 și va servi drept primul capitol dintr-o serie de antologie. Alte studiouri indie ar putea lucra la diferite capitole ale acestei serii.

Pe de altă parte, Silent Hill f, dezvoltat de NeoBards Entertainment și scris de Ryukishi07 (renumit pentru Umineko și Higurashi When They Cry), promite o experiență captivantă amplasată în Japonia rurală. În afara acestui detaliu, alte informații despre joc rămân necunoscute, inclusiv platformele pe care vor fi lansate.

Deși recentele transmisii Silent Hill de la Konami au oferit detalii ample despre remake-ul Silent Hill 2 de la echipa Bloober, fanii așteaptă cu nerăbdare noi informații despre celelalte proiecte în curs. Konami a asigurat comunitatea că update-urile vor veni la momentul potrivit, menținând interesul și anticiparea pentru viitoarele jocuri din seria iconică Silent Hill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *