Lansări

Silent Hill: The Short Message – noul joc disponibil gratuit pe PlayStation 5

Konami a oferit fanilor Silent Hill o surpriză plăcută prin lansarea unui nou joc, Silent Hill: The Short Message, exclusiv pe PlayStation 5. Anunțul a avut loc în timpul evenimentului State of Play din ianuarie 2024.

The Short Message aduce o experiență complet nouă în universul Silent Hill, având-o ca protagonistă pe Anita. Jucătorii preiau controlul asupra acesteia într-un bloc de apartamente notoriu care se prăbușește. Scopul este de a descifra mesajele prietenei Mayai și de a o găsi. Jocul oferă o perspectivă la persoana întâi și promite o atmosferă înfricoșătoare și momente tensionate, caracteristice franșizei Silent Hill.

Silent Hill: The Short Message este disponibil gratuit pentru descărcare imediată din magazinul PlayStation 5. Această lansare face parte dintr-o serie de proiecte menite să revitalizeze franciza Silent Hill. Alături de The Short Message, Konami a anunțat și un remake al Silent Hill 2, dezvoltat de echipa Bloober, și alte proiecte, cum ar fi Silent Hill: Ascension și Silent Hill f.

Pentru fanii care iubesc suspansul și atmosfera caracteristică Silent Hill, The Short Message reprezintă o oportunitate de a explora noi orori și de a se pierde în misterul acestui bloc de apartamente. Descarcarea și jucarea jocului sunt disponibile exclusiv pe PlayStation 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *