Știri

Silent Hill: The Short Message depășește 2 milioane de descărcări

Jocul de groază psihologică la persoana întâi a fost lansat gratuit pentru PlayStation 5 în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

Așteptarea lungă a versiunilor principale precum remake-ul lui Silent Hill 2 și Silent Hill f continuă, dar fanii serialului de groază psihologică nu au fost lăsați complet în primul. La începutul acestei luni, Konami a dezvăluit și a aruncat în umbră Silent Hill: The Short Message, o experiență scurtă, gratuită, la persoana întâi, care a fost în moara de zvonuri de ceva timp înainte de dezvăluirea sa oficială. Și, deși recepția pentru joc a fost în cel mai bun caz amestecată, se pare că încă atrage o atenție destul de mare.

Pe Twitter, Konami a anunțat că Silent Hill: The Short Message a depășit acum 2 milioane de descărcări, la mai puțin de o săptămână de la lansare. Este mai mult de la 1 milion de descărcări la 5 zile după lansare , așa că jocul a păstrat cu siguranță un impuls impresionant după lansare.

În recenzia noastră a jocului, i-am acordat un scor de 7/10, spunând: „Silent Hill: The Short Message nu va da foc genului de groază, dar nu trebuie. Ca ofertă gratuită, este o vitrină solidă, cu o atmosferă grea și subiecte mai grele, chiar dacă narațiunea sa ar fi putut fi mai subtilă.” Citiți recenzia completă aici.

Silent Hill: The Short Message este disponibil exclusiv pe PS5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *