Știri

Silent Hill: Ascension se lansează pe 31 octombrie, conform listei din magazinul Google Play

Fanii Silent Hill au așteptat cu nerăbdare informații despre proiectul viitor, Silent Hill: Ascension, care a stârnit multă curiozitate, deoarece este diferit de jocurile tradiționale din serie. În loc de un joc obișnuit, este o serie de streaming în care jucătorii sau telespectatorii vor influența desfășurarea poveștii prin alegerile lor. Acum, conform unei actualizări a listei din Google Play Store, lansarea pare să fie programată pentru Halloween, mai precis pe 31 octombrie.

Listarea pe Google Play Store indică faptul că primul episod al lui Silent Hill: Ascension va avea premiera la 21:00 ET / 18:00 PT pe 31 octombrie. Această veste a stârnit entuziasm în rândul fanilor, deoarece semnalează că lansarea este mai aproape decât s-ar fi așteptat mulți. Cu toate acestea, până acum, Konami nu a făcut un anunț oficial privind data de lansare sau detalii suplimentare despre această experiență de streaming.

Este important de menționat că informațiile din listă pot fi supuse unor schimbări, dar data de 31 octombrie este potrivită pentru o lansare de Halloween, care se potrivește tematic cu atmosfera întunecată și misterioasă a seriei Silent Hill.

Fanii seriei așteaptă cu nerăbdare să vadă cum Silent Hill: Ascension se va desfășura și cum vor putea influența povestea prin alegerile lor. Cu lansarea aproape de colț, se așteaptă ca Konami să dezvăluie mai multe detalii în curând, inclusiv despre modul în care vor funcționa alegerile jucătorilor în această experiență de streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *