Trailere

Silent Hill: Ascension primește un nou trailer și parteneriat cu Sony Pictures

Genvid a lansat un nou trailer pentru seria interactivă de streaming Silent Hill: Ascension, bazată pe cunoscuta franciză de groază psihologică de la Konami. Această serie va debuta pe 31 octombrie la ora 18:00 PT și va permite publicului să influențeze direcția poveștii prin deciziile luate pe parcursul vizionării.

Silent Hill: Ascension urmărește povestea a două familii din două locații diferite – Hope’s Junction în Pennsylvania și Stilledalen în Norvegia – pe măsură ce se confruntă cu pierderea celor dragi și se adâncesc în ororile propriilor orașe. Particularitatea acestei serii interactive este că ea poate fi vizionată nu doar prin browsere de pe desktop, iOS și Android, ci și pe PS4 și PS5 prin intermediul aplicației Sony Pictures Core, pe televizoarele Bravia cu ajutorul aplicației Bravia Core și pe telefoanele Xperia prin intermediul aplicației Bravia Core pentru Xperia.

Această colaborare cu Sony Pictures Entertainment îi aduce pe ecran pe familiile Johansen și Hernandez în universul Silent Hill. Seria explorează conexiunile ciudate dintre aceste familii, în ciuda diferențelor lor și a faptului că trăiesc în lumi separate.

Jacob Navok, CEO al Genvid, a subliniat caracterul unic al experienței oferite de Silent Hill: Ascension, descriind-o drept o serie interactivă de streaming care se va dezvolta în funcție de deciziile publicului. De asemenea, el a menționat că acest proiect va fi transmis la nivel mondial pe televizoare și telefoane datorită parteneriatelor cu Sony Pictures, Google, Apple și alții. Navok a îndemnat publicul să participe activ la seria Silent Hill: Ascension, deoarece aceasta le va oferi ocazia de a influența evoluția poveștii.

Pete Wood, vicepreședintele senior al Sony Pictures Entertainment New Media Distribution, a adăugat că acest proiect explorează teritorii noi și inovatoare în ceea ce privește conținutul interactiv și va oferi spectatorilor de pe dispozitivele Sony o experiență specială.

Silent Hill: Ascension va avea premiera pe 31 octombrie la ora 18:00 PT, iar după încheierea sezonului regulat, vor fi difuzate mini-sezoane în care noile decizii ale publicului vor influența desfășurarea poveștii. Deși data exactă a lansării acestor mini-sezoane nu a fost încă anunțată, este clar că această serie aduce un nou nivel de interactivitate în experiența de vizionare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *