Trailere

Sifu depășește 3 milioane de exemplare vândute și sărbătorește cu două ținute noi

Sloclap, dezvoltatorul celebrului joc de arte marțiale Sifu, a anunțat cu bucurie că jocul lor a atins un nou milestone de vânzări, ajungând la impresionanta cifră de 3 milioane de exemplare vândute. Pentru a marca acest moment important, studioul a lansat două ținute noi, ca o modalitate de a mulțumi comunității jucătorilor.

Una dintre aceste noi ținute este inspirată de istoria studioului, oferind jucătorilor posibilitatea de a se îmbrăca într-o vestimentație care amintește de șeful final din Absolver, un titlu anterior dezvoltat de Sloclap. Cealaltă ținută este o salopetă stilizată după moda străzii, oferind un look urban și modern.

Sifu a beneficiat de un sprijin puternic din partea comunității de la lansarea sa în 2022. De-a lungul timpului, jocul a primit mai multe actualizări care au adus noi funcționalități, inclusiv modul Arena, precum și o gamă variată de ținute pentru personalizarea personajului.

Inițial lansat ca o exclusivitate pentru PlayStation și Epic Games Store, Sifu a devenit ulterior disponibil și pe platforma Steam, precum și pe Xbox și Nintendo Switch. În noiembrie 2023, versiunea pentru Nintendo Switch a jocului a primit actualizarea finală, în timp ce alte platforme au beneficiat de această actualizare mai devreme, în septembrie 2023.

Această nouă performanță a lui Sifu și continuarea sprijinului oferit de Sloclap demonstrează că jocul continuă să fie o alegere populară printre fanii jocurilor de arte marțiale și că dezvoltatorul rămâne dedicat să ofere conținut nou și îmbunătățiri pentru experiența de joc a comunității sale. Vezi noile ținute în trailerul de mai jos și pregătește-te să intri în lumea fascinantă și provocatoare a lui Sifu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *