Lansări

Shooterul ArcRunner s-a lansat pe console

PQube și dezvoltatorul TrickJump Games sunt bucuroși să anunțe că „ArcRunner” este disponibil acum pe console. Acum puteți achiziționa „ArcRunner” pe Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X și Nintendo Switch!

Angajați-vă în lupte intense cu un arsenal vast de arme cibernetice în timp ce încercați să resetați o IA care a devenit necinstită în acest frumos roguelite de acțiune în stil cyberpunk. Cu o coloană sonoră electrizantă synthwave, cufundă-te în peisajele urbane cyberpunk iluminate cu neon în timp ce navighezi strategic în fiecare zonă. Luați decizii cruciale cu privire la upgrade-uri și modelați-vă personajul pentru a depăși progresiv provocările întâlnite la fiecare nivel. Alege să înfrunți lupta pe cont propriu sau unește-te cu până la doi prieteni și luptă împotriva hoardelor de roboti în cooperare online cu trei jucători!

Ciocnire în lupte alimentate cu adrenalină cu un arsenal divers de arme jefuite: experimentați cu o serie de arme de foc cibernetice în timp ce vă adaptați tacticile continuu pentru a face față amenințării robotice necruțătoare și în continuă evoluție. Joacă singur sau cu prietenii pentru a anihila AI împreună: pornește singur în misiunea ta sau unește-te cu până la doi prieteni pentru un asalt cooperant asupra IA necinstită… Strategiază-ți și coordonează-ți tacticile fără probleme pentru a depăși provocările din „Arcul” și a ieși victorios. .

Navigați prin orașe și peisaje urbane uimitoare inspirate de cyberpunk: luptă prin mai multe zone, fiecare cu niveluri generate în mod unic, de la metropola cyberpunk distopică „The City” până la luxoasa „Eden Heights”. Creșteți și adaptați-vă la provocarea în continuă evoluție: selectați upgrade-uri sporite între niveluri pentru a vă întări capacitățile după cucerirea fiecărei zone. Fii atent, deoarece pierderea vieții duce la pierderea tuturor sporurilor tale câștigate cu greu!

Câștigați naniți pentru meta-progresie: câștigați naniți în timpul fiecărei curse și cumpărați upgrade-uri puternice de meta-progresie în crio-camera pentru a reveni la fiecare cursă mai puternic decât înainte! Confruntă-te cu șefi formidabili: implică-te în lupte tensionate împotriva șefilor necinstiți. Acești dușmani falnici, echipați cu arme devastatoare și abilități unice, îți vor pune abilitățile de luptă la încercare supremă. Coloana sonoră electrizantă Synthwave conduce haosul: șterge cu îndemânare mașinile necinstite, în timp ce o pistă de suport sintonică care dă din cap intensifică fiorul bătăliei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *