Știri

Shinji Mikami este trist în urma închiderii studioului fondat de el, Tango, de către Microsoft

Închiderea studioului Tango Gameworks de către Microsoft a lăsat un gust amar în gura legendarului creator Shinji Mikami, care a fondat studioul. Într-o declarație simplă, Mikami a transmis tristețea sa în legătură cu această decizie.

Shinji Mikami este unul dintre cei mai proeminenți dezvoltatori din industria jocurilor, fiind cunoscut pentru creația seriei Resident Evil și pentru munca sa la jocuri precum Vanquish și The Evil Within. Tango Gameworks, studioul pe care l-a fondat, a dezvoltat titluri precum The Evil Within și Ghostwire: Tokyo. Cu toate acestea, anunțul recent al Microsoft privind închiderea studioului a adus o veste tristă în lumea jocurilor.

Mikami, într-o declarație scurtă, a transmis tristețea sa în legătură cu această decizie. Pentru el, închiderea studioului Tango înseamnă mai mult decât un simplu sfârșit al unei etape profesionale. Este pierderea unei moșteniri de talent și creativitate, care a fost construită de-a lungul a 14 ani de muncă asiduă. Această închidere lasă în urmă un vid în industria jocurilor și în inimile fanilor care au apreciat munca lui Mikami și a echipei sale de-a lungul anilor.

Cu toate că Mikami nu este un utilizator activ de social media, această declarație simplă este semnificativă pentru cei care îl admiră și care apreciază contribuția sa la industria jocurilor. Într-un moment de tristețe și dezamăgire, Mikami rămâne un simbol al dedicării și pasiunii pentru arta jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *