Știri

Shapeshifter Games co-dezvoltă noul FPS RPG, Clockwork Revolution, pentru Xbox Game Studios

Shapeshifter Games, un studio AAA de co-dezvoltare, compus din foști membri ai echipei Volition, a dezvăluit recent detaliile primului său proiect în colaborare cu Xbox Game Studios. Jocul a fost confirmat a fi FPS RPG-ul intitulat “Clockwork Revolution”, care se anunță a fi o experiență remarcabilă.

Anunțul oficial a fost făcut de inXile Entertainment prin intermediul platformei Twitter, dezvăluind că Shapeshifter Games a fost partenerul lor în dezvoltarea acestui proiect intrigant. Ambelor studiouri le leagă o istorie comună, urmărindu-și originile până la Interplay Entertainment, cu primele jocuri ale Volition, precum “FreeSpace” și “Descent”, fiind publicate de aceasta.

Brian Fargo, șeful studioului inXile, a subliniat importanța colaborării, menționând legătura sa lungă cu Shapeshifter Games, care se întinde până la perioada jocurilor “Descent” și “FreeSpace”.

Microsoft și inXile Entertainment au dezvăluit proiectul “Clockwork Revolution” în iunie anul trecut, prezentându-l ca un RPG steampunk la persoana întâi. Plasat în Metropolis of Avalon, alimentat de aburi, jocul promite mecanici RPG profunde și sisteme de alegere și consecințe bazate pe narațiuni.

“Clockwork Revolution” se află în dezvoltare pentru platformele Xbox Series X/S și PC, anticipându-se că va aduce o experiență captivantă și inovatoare în universul FPS RPG-urilor. Fanii așteaptă cu nerăbdare să exploreze Metropolis of Avalon și să descopere misterele acestei lumi steampunk fascinante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *