Știri

Sfârșitul lui Spider-Man 2 tachinează lucruri mari pentru Spider-Man 3

Dacă încă mai exista vreo întrebare cu privire la faptul că Insomniac Games s-a terminat cu realizarea jocurilor Spider-Man, sfârșitul Marvel’s Spider-Man 2 exclusiv pentru PlayStation 5 arată clar că studioul are încă o mulțime de povești de spus în acel univers. Între scenele post-credite și noile interviuri, este clar că Insomniac are planuri mari pentru Spider-Man 3 și avem deja o mulțime de indicii despre ce se va concentra. Aflați mai multe din acest articol despre ce se întâmplă în universul lui Spider-Man.

Un Interviu Cu Directorul de Creație al Spider-Man 2

Într-un interviu recent acordat podcast-ului “Friends Per Second,” directorul de creație al Spider-Man 2, Bryan Intihar, a comparat cel mai recent joc cu “Captain America: Civil War” din 2016, începutul celei de-a treia etape a Universului Cinematografic Marvel. Această comparație sugerează că Spider-Man 2 marchează un moment important în evoluția seriei, asemenea filmului care a depășit vârful de box-office. “Cred că, dacă Spider-Man și Miles ar fi Iron Man al nostru, iar Spider-Man 2 ar fi ca Războiul Civil, unde logic să mergem de acolo?” spune Intihar. “Cred că ar fi destul de epic.”

Aceasta sugerează că următorul joc Spider-Man se va concentra pe o confruntare de amploare, cu mai mulți eroi și răufăcători intrând în scenă, asemenea lui Războiul Civil.

Continuitatea în Universul Spider-Man

Insomniac lucrează în prezent la un joc Wolverine, dar universul jocului Spider-Man include un Turnul Răzbunătorilor și alte semne către supereroi Marvel suplimentari. Cu toate acestea, nu există încă nicio confirmare dacă Wolverine și Spider-Man vor fi plasați în aceeași lume sau dacă studioul are planuri pentru un alt spin-off Spider-Man. Regizorul narativ Jon Paquette nu a exclus ideea unui alt joc cu Venom dacă fanii vor arăta interes.

Indicii despre Poveste

Sfârșitul lui Spider-Man 2 lasă numeroase semne despre direcția viitoare a poveștii. După înfrângerea lui Venom, Harry Osborne intră în comă, iar tatăl său, Norman Osborne, pare să pună vina pe Oamenii Păianjen pentru starea fiului său. Acest lucru sugerează o posibilă confruntare între Peter, Miles și Green Goblin.

De asemenea, se pare că Otto Octavius, mentorul lui Peter din primul joc, va reveni în scenă. Într-un moment cheie, Octavius ​​știe identitatea reală a lui Spider-Man și este întrebat despre “ultimul capitol.” Acest lucru sugerează că Octavius ​​ar putea dezvălui secretul lui Spider-Man, ceea ce ar putea atrage și alți răufăcători în luptă.

De asemenea, apar alte personaje, cum ar fi Silk, un alt newyorkez cu puteri de păianjen, care ar putea să se alăture luptei împotriva răufăcătorilor. Lista de personaje și indiciile lasă loc pentru o confruntare epica între eroi și răufăcători în Spider-Man 3.

Concluzie

Spider-Man 2 tachinează o poveste complexă și bogată, cu mulți eroi și răufăcători pregătiți să intre în acțiune. Cu continuarea deja anunțată, fanii seriei pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această epopee supereroică. Cu toate acestea, trebuie să avem răbdare și să vedem ce surprize ne rezervă Insomniac Games în Spider-Man 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *