Știri

Sezonul 2 din Skull and Bones, Chorus of Havoc, este acum disponibil gratuit în întreaga lume

Ubisoft a anunțat lansarea celui de-al doilea sezon al lui Skull and Bones, intitulat „Chorus of Havoc”. În acest nou sezon, jucătorii vor trebui să înfrunte Gemenii Hubac, maniaci ai forțelor Compagnie Royale care cutreieră mările. Toți jucătorii vor avea ocazia să se confrunte cu Twin’s Chorus Fleet, deoarece prima Săptămână gratuită va avea loc între 30 mai și 6 iunie și va include funcționalități de transfer, joc încrucișat și progresie încrucișată.

Pe lângă îmbunătățirile aduse calității vieții, sezonul 2 „Chorus of Havoc” introduce o varietate de conținut nou, disponibil gratuit pentru toți jucătorii:

Noi inamici: Gemenii Hubac, Armand și Bertrand, sunt trimiși de Compagnie Royale pentru a provoca haos și distrugere. Acești doi lorzi ai Mării reprezintă o nouă provocare pentru pirații din Helm.

Funcții noi de joc: Se introduc gestionarea flotei și upgrade-uri pentru nave, alături de conținut PvE nou (Defense) și opțiuni solo (Buy Out).

Evenimente mondiale noi: Jucătorii vor experimenta campania Compagnie Royale care vizează eliminarea piraților din Oceanul Indian. Acestea includ convoai comerciale exclusive și nave de război de elită precum Soleil Royale.

Evenimente limitate în timp: Creșterea numărului de victime va atrage atenția unui monstru marin periculos, Megalodonul Lestari. În plus, jucătorii se vor putea bucura de curse de viteză în cadrul evenimentului Dragon’s Regatta Boat și de festivități de vară.

Smuggler Pass: Jucătorii pot completa provocări săptămânale pentru a câștiga recompense și a progresa pe trei căi simultan în noul Smuggler Pass.

Dezvoltat de Ubisoft Singapore în colaborare cu alte studiouri Ubisoft, Skull and Bones este un RPG de acțiune naval online care permite jucătorilor să devină cei mai infami pirați și să-și construiască un imperiu de contrabandă într-o lume periculoasă. Jocul oferă funcționalități de joc încrucișat și progresie încrucișată pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, Amazon Luna, GeForce Now și PC prin Ubisoft Store, Ubisoft Connect și Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *