Știri

Sezonul 2 din COD Modern Warfare 3 adaugă hărți, arme și modul Hordepoint cu tematică zombi

Modern Warfare 3 se pregătește să devină și mai captivant odată cu sosirea sezonului doi. În acest nou sezon, jocul aduce o serie de adiții interesante pentru jucători, inclusiv colaborarea cu personajele din The Walking Dead. Rick Grimes și Michonne intră în lupta multiplayer, iar un mod inedit, Hordepoint cu tematică zombi, aduce o experiență de joc cu adevărat captivantă.

Sezonul doi aduce, de asemenea, patru hărți noi, patru arme proaspete și avantaje inovatoare pentru a îmbogăți experiența de joc. Noua armament include pușca de asalt BP50, RAM-9 SMG, pușca de luptă SOA Subverter și arma corp la corp Soulrender. În plus, un avantaj nou numit Vesta Ninja oferă posibilitatea de a tăia atacurile corp la corp și de a reîncărca cuțitele de aruncare și shuriken-urile la fiecare 25 de secunde, furnizând și muniție bonus.

Cele patru hărți includ Stash House, Vista și Departures pentru meciurile șase împotriva șase, împreună cu harta mult așteptată Operation Tin Man pentru modul Război. Se adaugă și un nou mod numit Hordepoint, o variantă a Hardpoint în care, pe lângă lupta cu inamicii, jucătorii se confruntă și cu invazia de zombi. Activision descrie modul astfel: „Echipa ta trebuie să gestioneze Operatorii inamici și, în același timp, să facă față strigoilor. Un singur jucător trebuie să rămână în Hardpoint pentru a-l păstra capturat, iar tăierea unui zombi oferă o șansă de a obține arme speciale și power-up-uri.”

Sezonul doi al Modern Warfare 3 începe pe 7 februarie, aducând noi provocări și aventuri atât în MW3 Zombies, cât și în Warzone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *