Știri

Sezonul 2 din Arcane primește primul său trailer complet, fiind „capitolul final”

Netflix a lansat în sfârșit primul trailer complet pentru sezonul 2 al popularului serial animat Arcane. Deși trailerul promite o continuare în noiembrie, o veste surprinzătoare a însoțit lansarea acestuia: sezonul 2 va fi „capitolul final” din Arcane.

Într-o declarație, Netflix a subliniat că, de la începutul proiectului, au avut în minte un final bine definit pentru povestea Arcane, confirmând că sezonul 2 va încheia această serie. Cu toate acestea, fanii League of Legends și ai universului Runeterra nu trebuie să-și facă griji, deoarece co-creatorul Christian Linke a asigurat că „Arcane este doar începutul călătoriei noastre mai mari de povestire”.

În trailerul recent lansat, se pare că sezonul 2 va continua povestea de unde a rămas, urmărind aventurile lui Vi în căutarea surorii sale, Jinx. Detaliile exacte ale poveștii rămân un mister pentru cei care nu au văzut încă serialul, dar animația continuă să impresioneze cu stilul său 3D distinctiv.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare al doilea sezon, nu există încă informații despre ce părți din Runeterra vor fi explorează în viitoarele seriale animate. Cu toate acestea, se știe că primul sezon Arcane va fi disponibil pe DVD sau Blu-ray la sfârșitul acestui an, oferind o oportunitate pentru fani să își reînvie experiența preferată din universul League of Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *