Știri

Sezonul 1 din Suicide Squad: Kill the Justice League îl aduce pe Joker și noi aventuri pe 28 martie

Rocksteady Studios a dezvăluit detalii despre primul episod al sezonului 1 din Suicide Squad: Kill the Justice League, care a fost lansat pe 28 martie, într-o postare recentă pe blog, însoțită de un nou trailer de joc. Această versiune a lui Joker este o interpretare Elseworlds, distinctă de versetul Arkham, cu un kit de traversare nou, numit Umbrela explozivă, ce oferă posibilitatea de a ploua explozivi în aer sau de a aluneca la viteze incredibile. Arborele său de talent include Jester, Ringmaster și Firestarter, fiecare aducând abilități unice în luptă.

Sezonul 1 aduce și alte noutăți, precum o nouă zonă Metropolis Elseworld contorsionată de Joker, arme și echipamente noi, misiuni Mayhem și Assault extinse, precum și o nouă tipologie de misiune, numită Combat Incursions. De asemenea, vor fi introduceți noi Mutatori, inclusiv inamici care învie și câștigă scuturi Green Lantern.

În cadrul primului episod, jucătorii pot obține un nou set de echipamente pentru Scarecrow, cu trei niveluri axate pe provocarea fricii și groazei inamicilor. De asemenea, sunt disponibile noi obiecte Notorious bazate pe Polka-Dot Man, Reverse Flash și Mad Hatter. Introducerea Intergang aduce un nou producător de arme, concentrat pe daunele de la distanță scurtă, fiecare lovitură aruncând mai multe proiectile.

Premium Battle Pass oferă costume Waynetech pentru Squad, iar varianta gratuită prezintă o versiune a ținutei Deadshot cu diverse modele de echipament. Urmează să apară mai multe detalii despre Episodul 1 din Sezonul 1 în săptămânile următoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *