Trailere

Sezonul 1 al Call of Duty Mobile adaugă un strop de basm: Alice, Pălărierul Nebun și Cenușăreasa blindată

Începând cu 10 ianuarie, Sezonul 1: Soldier’s Tale aduce o notă magică la Call of Duty Mobile, prezentând o temă inspirată de basme. Jucătorii se pot aștepta la o varietate de conținut nou și captivant, inclusiv skin-uri de operator cu tematică folclorică, modele de arme, o hartă multiplayer proaspătă și multe altele.

Unul dintre punctele centrale ale acestui sezon este permisul de luptă, care oferă 50 de niveluri de recompense, inclusiv elemente gratuite și premium. Reperele nivelurilor gratuite includ un Senzor de călătorie, un nou articol tactic pentru a pune capcane inamicilor, și pușca de lunetist LW3-Tundra, capabilă de eliminări precise dintr-o lovitură, deblocată la nivelul 21.

Permisul premium aduce în prim-plan personaje familiare din basme, precum Alice, Pălărierul Nebun și Regina Inimilor, sub forma unor skin-uri de operator și planuri de arme cu tematică de basm. Printre acestea, se numără modelul Poezia Caterpillar pentru pistolul-mitralieră Striker și Dragon’s Roar pentru pușca de asalt ICR.

Harta nouă adăugată în Sezonul 1 este Atrium, inițial prezentă în Modern Warfare 2019, oferind o experiență de joc pe o hartă mică. Un eveniment sezonier numit “1001 Blades” permite jucătorilor să îndeplinească misiuni pentru a obține obiecte Pumnal de oțel și de bronz, progresând pe o pistă de recompense.

Printre alte noutăți se numără pachete de magazine tematice, precum Templar Wolfen Raider și Fiona St. George: Shattered Glass, ce includ skin-uri de operator și armuri.

În plus, această actualizare aduce îmbunătățiri ale calității vieții, noi provocări sezoniere și alte surprize pentru a menține jucătorii angrenați. Cu Sezonul 1: Soldier’s Tale, Call of Duty Mobile adaugă o notă magică și povești fascinante în lumea sa de acțiune intensă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *