Știri

Serialul TV Fallout de la Amazon Prime are data de lansare confirmată: aprilie 2024

După multă anticipare și mister, data de lansare a serialului TV Fallout de la Amazon Prime a fost dezvăluită. Fanii așteptau cu sufletul la gură acest moment, iar acum au un motiv concret să-și pregătească contorul Geiger. Bomba este programată să cadă în primăvara anului 2024.

Anunțul oficial a venit prin intermediul unui teaser postat pe Twitter de către contul oficial al serialului. Teaserul folosește o imagine emblematică a secvenței de pornire a Pip-Boy pentru a transmite data de lansare: 12 aprilie 2024. Aceasta ar putea fi data la care primul episod al seriei va debuta.

Cu o analiză mai atentă, au fost descoperite și alte detalii interesante în teaser. Pe lângă data de lansare, a fost menționat stilizat cuvântul “Kilter”, probabil o referire la Kilter Films, compania de producție a serialului.

Un detaliu intrigant este numele holobandei listate ca fiind încărcată: “101_The End.” Aceasta sugerează că primul episod al serialului ar putea fi numit “The End,” cu cifrele anterioare sugerând prezentarea de deschidere a noului serial.

Cu toate acestea, fanii Fallout care au sperat că serialul va explora Vault 101 vor fi dezamăgiți, deoarece a fost deja confirmat că acțiunea serialului are loc în Los Angeles, al cărei teritoriu în universul Fallout este cunoscut sub numele de “The Boneyard” sau “The Angel’s Boneyard.”

De la anunțul inițial din 2020, detaliile despre serial au fost limitate. Au fost dezvăluite sporadic imagini de pe platourile de filmare și au apărut informații despre actorii care vor face parte din distribuție, precum Walton Goggins și Ella Purnell.

Anularea programului Gamescom din acest an a dezvăluit un teaser ascuns al serialului, oferind o mică privire asupra a ceea ce putem aștepta. Cu data de lansare acum stabilită pentru aprilie 2024, fanii seriei Fallout nu trebuie decât să aștepte puțin până când vor păși din nou în lumea post-apocaliptică a jocurilor.

Data anunțului a fost cu siguranță aleasă cu grijă, 23 octombrie, ziua în care Marele Război nuclear a schimbat iremediabil peisajul jocurilor Fallout și a transformat lumea într-un deșert post-apocaliptic. Așadar, iată-ne așteptând cu nerăbdare să vedem cum acest univers captivant va prinde viață pe ecranele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *