Știri

Serialul Horizon de la Netflix a fost anulat

Serialul Netflix bazat pe franciza de jocuri video Horizon a fost anulat, aparent din cauza acuzațiilor de comportament necorespunzător la locul de muncă împotriva lui Steven Blackman, care urma să fie showrunner-ul seriei.

Anularea vine în contextul succesului considerabil al Sony cu adaptările TV și cinematografice ale altor proprietăți PlayStation, precum The Last of Us, Uncharted și Twisted Metal. Cu toate acestea, se pare că Horizon nu va ajunge pe micile ecrane.

Potrivit Rolling Stone, anularea ar fi cauzată de acuzații de “o istorie îndelungată de comportament toxic, agresiune, manipulare și represalii” la locul de muncă împotriva lui Steven Blackman. Blackman este cunoscut mai ales ca showrunner al serialului Netflix The Umbrella Academy și urma să ocupe aceeași funcție și pentru Horizon.

Deși este posibil ca Netflix să caute un nou showrunner pentru a continua seria, momentan nu există indicii concrete în acest sens.

Anularea serialului Horizon nu afectează planurile Sony de a adapta alte proprietăți PlayStation. Compania colaborează cu diverse case de producție externe pentru a dezvolta noi adaptări sau a continua proiecte deja începute, inclusiv un al doilea sezon al serialului The Last of Us, un al doilea film Uncharted, un film bazat pe Ghost of Tsushima, un serial Amazon Prime bazat pe God of War și multe altele.

De asemenea, Sony va lansa mai târziu în acest an un nou joc spin-off din seria Horizon, LEGO Horizon Adventures, dezvoltat în colaborare de Studio Gobo și Guerrilla. Jocul va fi disponibil pentru PS5, Nintendo Switch și PC.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *