Trailere

Serialul Adorabil Pokémon Stop-Motion Primește o Dată de Lansare Netflix: 28 Decembrie

Se apropie lansarea unei serii Pokémon unice în 2023, și anume Pokémon Concierge, un serial animat stop-motion destinat platformei Netflix. Trailer-ul recent lansat prezintă un univers adorabil, o stațiune pentru Pokémon și antrenorii lor, unde creaturile preferate se relaxează sub îngrijirea personalului insulei.

Povestea începe cu Haru, un nou concierge pe insulă, care se angajează în interacțiuni amuzante și pline de aventuri cu Pokémon. Fanii Pokémon din întreaga lume vor avea șansa de a viziona această serie începând cu 28 decembrie prin intermediul Netflix. Este de remarcat că aceasta este o lansare simultană în Occident, oferind fanilor din această regiune acces rapid la conținutul nou.

Seria Pokémon Concierge constă în patru episoade, lansate în aceeași zi, cu durate variind între 14 și 20 de minute. Această lansare marchează o perioadă entuziasmantă pentru fani, având în vedere că decembrie aduce și lansarea în limba engleză pentru anime-ul Pokémon Horizons și cel de-al doilea DLC pentru Scarlet și Violet, intitulat The Indigo Disk.

Cu multe noutăți Pokemon pe drum în 2023, fanii au motive să fie entuziasmați și să se bucure de aventurile captivante ale acestor creaturi în diverse formate media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *