Știri

Seria Kingdom Hearts vine pe Steam pe 13 iunie

După mai bine de trei ani de exclusivitate pe Epic Games Store, seria îndrăgită Kingdom Hearts va fi disponibilă în sfârșit pe Steam. Pe 13 iunie, fanii vor putea achiziționa trei dintre cele mai importante titluri ale seriei: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue și Kingdom Hearts 3 împreună cu DLC-ul său, Re Mind.

Această lansare marchează un moment mult așteptat pentru fanii seriei care preferă platforma Steam. Cu toate acestea, Kingdom Hearts: Melody of Memory, jocul bazat pe ritm care continuă povestea după evenimentele din Kingdom Hearts 3, nu va fi disponibil pe Steam la această dată.

Fanii se întreabă dacă vor exista reduceri speciale la lansarea pe Steam, dar până acum nu au fost anunțate detalii în acest sens. Indiferent de reduceri, disponibilitatea acestor jocuri pe Steam este o veste minunată pentru cei care au așteptat ani de zile să adauge aceste titluri în colecțiile lor.

În ceea ce privește viitorul seriei, Kingdom Hearts 4 este deja în dezvoltare pe Unreal Engine 5. Se zvonește că jocul va fi lansat în 2025 și îl va avea în centrul atenției pe Sora în lumea Quadratum, cu promisiunea că va fi reunit cu Donald și Goofy. Deocamdată, nu au fost anunțate platformele pe care va fi disponibil Kingdom Hearts 4, așa că rămâneți atenți pentru viitoare actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *