Știri

Senua’s Saga: Hellblade 2 va fi limitat la 30 FPS pe Xbox Series X/S

Senua’s Saga: Hellblade 2, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale momentului, va ajunge cu o limitare surprinzătoare pe consolele Xbox Series X/S. Conform unei previzualizări publicate de magazinul german GamePro, jocul va rula la doar 30 de cadre pe secundă pe aceste platforme. Acest lucru vine ca o dezamăgire pentru mulți fani, deoarece se așteptau să poată experimenta jocul la o performanță mai fluidă pe noile console.

Lipsa opțiunilor grafice, inclusiv a unei posibilități de a selecta un framerate mai mare, se datorează dorinței studioului Ninja Theory de a oferi o experiență mai “cinematică”. Conform directorului VFX Mark Slater-Tunstill, acest lucru este inspirat de filmele care folosesc un framerate de 24 de cadre pe secundă pentru a crea o atmosferă specifică.

Această decizie vine în contextul unor schimbări notabile în cadrul studioului Ninja Theory, inclusiv plecarea fondatorului și veteranului scriitor și regizor Tameem Antoniades.

Cu toate acestea, Senua’s Saga: Hellblade 2 continuă să atragă atenția prin promisiunea sa de a oferi o experiență vizuală captivantă și o poveste profundă. Lansarea este programată pentru 21 mai, disponibilă doar digital la prețul de 49,99 USD, pe Xbox Series X/S și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *