Știri

Senua’s Saga: Hellblade 2 include dificultate dinamică, moduri de daltonism și multe altele

Cu lansarea iminentă a Senua’s Saga: Hellblade 2, Ninja Theory a dezvăluit detaliile setărilor de accesibilitate ale jocului de acțiune și aventură. Jocul va oferi mai multe opțiuni de dificultate – Ușoară, Medie, Tare și Dinamic – ultimul dintre acestea putând ajusta automat nivelul de provocare în funcție de performanța jucătorului.

Setările de accesibilitate ale jocului sunt extinse și includ narațiunea meniului, cu opțiuni de volum și viteză reglabile. De asemenea, jucătorii pot ajusta mixajele audio și efectele sonore (SFX), precum și mișcările camerei, cunoscute sub numele de camera bob. Modurile daltoniste acoperă Deuteranope, Protanope și Tritanope, permițând jucătorilor să ajusteze culorile pentru o experiență vizuală optimă.

Pentru personalizare suplimentară, dimensiunea textului și animațiile de fundal pot fi modificate. Comenzile jocului sunt complet personalizabile, oferind setări pentru puterea vibrațiilor și opțiuni de inversare a controlului aspectului.

Senua’s Saga: Hellblade 2 se lansează mâine pe Xbox Series X/S și PC, fiind disponibil și pe Game Pass. Deși nu a fost confirmată oficial, se pare că o versiune pentru PS5 este luată în considerare. Puteți urmări trailerul de lansare și afla mai multe despre povestea jocului pe site-ul oficial al Ninja Theory. Cei care plănuiesc să joace pe PC pot verifica cerințele hardware pentru a se asigura că sistemele lor sunt pregătite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *