Știri

Senua’s Saga: Hellblade 2 este confirmat pentru lansare în a doua jumătate a anului 2024

Microsoft a anunțat oficial că mult-așteptata continuare, “Senua’s Saga: Hellblade 2”, va fi lansată în a doua jumătate a anului 2024. Această veste a fost confirmată de Matt Booty, șeful de conținut și studiouri al Xbox, într-un episod recent al podcastului The Fourth Curtain.

Booty a subliniat obiectivul Xbox de a lansa un nou titlu first-party semnificativ în fiecare trimestru. În discuția sa despre planurile de lansare, a menționat că “Senua’s Saga: Hellblade 2” va fi lansat „mai târziu” în 2024, urmând lansările anterioare ale lui “Ara: History Untold” și “Towerborne”.

„Avem obiectivul unui mare joc – știi, o nouă lansare, ceva semnificativ – să iasă de patru ori pe an”, a explicat Booty. „Așa că la fiecare trei luni avem ceva nou care iese. Și cred că, cu Starfield și apoi intrând în Forza Motorsport , și apoi, în timp ce ne îndreptăm spre anul viitor, am arătat jocul Ara: [History Untold] și jocul Towerborne la Gamescom, avem Hellblade 2 care vine mai târziu, se pare că ajungem acolo.”

Această confirmare vine după ce, în septembrie, Ninja Theory, dezvoltatorul jocului, a sugerat că “Senua’s Saga: Hellblade 2” a atins o etapă majoră de dezvoltare și este complet jucabil de la început până la sfârșit. În ciuda lungului drum către lansare, progresul continuu al jocului aduce optimism în rândul fanilor. Așteptăm cu nerăbdare mai multe detalii și informații pe măsură ce se apropie data lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *