Zvonuri

Senua’s Saga: Hellblade 2 are lansarea programată pe 21 mai

Microsoft se pregătește să dezvăluie mult așteptata continuare a acțiunii-aventura de la Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade 2, în cadrul viitoarei prezentări Xbox Developer_Direct.

Anul trecut, Microsoft a confirmat că titlul Ninja Theory va fi lansat în cursul anului 2024, iar acum apar speculații privind o posibilă dată de lansare. Potrivit informațiilor furnizate de eXtas1s Xbox, se pare că Senua’s Saga: Hellblade 2 va fi lansat pe 21 mai, iar această dată va fi anunțată oficial la evenimentul viitor.

Acestă veste vine ca o surpriză plăcută pentru fani, având în vedere că mulți anticipau o lansare în ultimele luni ale anului. Dacă informația se confirmă, această lansare în mai ar putea aduce un impuls semnificativ gamei Xbox de exclusivități first-party pentru anul curent. În plus, cu presupusa lansare a titlului Indiana Jones de la Bethesda în același an, Xbox ar putea oferi o gamă bogată de jocuri exclusive în 2024.

Prezentarea Xbox Developer_Direct este programată pentru 18 ianuarie, la ora 12 PM PT, oferind astfel oportunitatea de a afla mai multe detalii în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *