Lansări Trailere

SelectaPlay anunță ediția specială pentru a 10-a aniversare Evoland pentru Nintendo Switch și PlayStation 4

SelectaPlay a făcut o declarație entuziastă prin care a confirmat un nou acord de publicare în colaborare cu dezvoltatorul Shiro Games. Această colaborare are ca rezultat lansarea ediției speciale de vânzare cu amănuntul “Evoland 10th Anniversary Edition,” un titlu unic în genul RPG care călătorește în timp. Acesta va fi disponibil pentru platformele Nintendo Switch și PlayStation 4 mai târziu anul acesta.

Evoland 10th Anniversary Edition a fost creată special pentru a comemora zece ani de la lansarea inițială a seriei. Această ediție specială va include jocurile “Evoland” și “Evoland II,” două aventuri epice care explorează istoria jocurilor de acțiune/aventură. Cu Evoland, veți avea o experiență captivantă, deblocând noi tehnologii, sisteme de joc și îmbunătățiri grafice pe măsură ce avansați în joc.

Ediția aniversară va veni cu o serie de elemente speciale. Aceasta include un set de patru monede comemorative de lux reprezentând cei doi protagoniști masculin și feminin, o foaie de autocolante cu sigla jocului și o carte poștală. Acesta va conține și un cod pentru a descărca coloana sonoră digitală a jocurilor. Toate acestea vor fi puse într-o cutie frumos lucrată, decorată cu peisaje și imagini din lumea jocului Evoland.

Evoland este o călătorie fascinantă prin istoria jocurilor video, oferind o serie de momente amuzante și referințe la jocurile clasice care au influențat genul RPG. De la grafica monocromă la grafică 3D completă și de la lupte în timp activ la confruntări cu șefii în timp real, jocul oferă o varietate de stiluri și experiențe pentru jucători.

Această lansare specială aniversează cu stil această serie remarcabilă, și suntem nerăbdători să vedem ce surprize pregătește SelectaPlay pentru viitor. Mai multe detalii despre această lansare și despre alte proiecte vor fi dezvăluite în curând.

Evoland 10th Anniversary Edition va fi disponibilă ca o versiune specială de vânzare cu amănuntul în cutie pentru Nintendo Switch și PlayStation 4, și va ajunge în magazinele specializate din Europa la sfârșitul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *