Știri

Sega confirmă că repornirea Crazy Taxi va fi un joc open-world masiv multiplayer

Fanii seriei clasice de curse arcade Crazy Taxi vor fi bucuroși să afle că repornirea anunțată recent de Sega va fi o experiență mult mai extinsă decât jocurile anterioare. Într-un nou videoclip de recrutare postat pe canalul YouTube oficial Sega Japonia, dezvoltatorii au confirmat că repornirea Crazy Taxi va fi un joc open-world cu un element multiplayer masiv.

Videoclipul oferă o privire asupra dezvoltării jocului și a ceea ce pot aștepta jucătorii de la el. Jocul va fi plasat într-un oraș mare, inspirat de orașele de pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Harta jocului a fost descrisă ca fiind realistă, dar va avea și o atmosferă de „parc tematic”.

Jucătorii vor putea participa la curse de mare viteză, vor putea lăsa pasagerii la diferite destinații, vor putea scăpa de poliție, vor putea face cascadorii elaborate și multe altele. Videoclipul oferă, de asemenea, o privire rapidă asupra designului și personalizării vehiculelor, iar unele fotografii sugerează că se lucrează și la diferite modele de personaje.

Repornirea Crazy Taxi a fost anunțată pentru prima dată la Game Awards în decembrie 2023. Sega a promis că jocul va oferi o „senzație veselă de libertate” și va combina „natura și orașul” în mediile sale.

Cu lansarea sa programată pentru o dată unspecifiedă, repornirea Crazy Taxi are potențialul de a fi o revigorare modernă a seriei clasice de arcade. Cu o lume open-world, multiplayer masiv și o varietate de opțiuni de personalizare a vehiculelor, jocul are ceva de oferit atât fanilor vechi, cât și celor noi.

Detalii suplimentare din videoclip:

Jocul va fi alimentat de Unreal Engine.
Sunt planificate mai multe moduri de joc diferite.
O coloană sonoră energică va prezenta muzică rock și electronică.
Reacții la repornirea Crazy Taxi:

Fanii au reacționat în general pozitiv la anunțul repornirii Crazy Taxi. Mulți sunt entuziasmați de perspectiva unui joc open-world Crazy Taxi și de includerea multiplayer-ului masiv. Cu toate acestea, unii fani și-au exprimat îngrijorarea că jocul ar putea pierde din senzația arcade-ului original datorită scării sale mai mari.

Repornirea Crazy Taxi pare a fi o revigorare ambițioasă a seriei clasice de arcade. Cu o lume open-world, multiplayer masiv și o varietate de opțiuni de personalizare a vehiculelor, jocul are potențialul de a fi un succes atât pentru fanii vechi, cât și pentru cei noi.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *