Trailere

Seekers of Skyveil: un nou RPG de extracție de la Elodie Games

Elodie Games anunță cu mândrie primul lor joc, Seekers of Skyveil, un RPG de extracție plasat într-o lume fantastică vibrantă. Lansarea oferă jucătorilor ocazia de a se înscrie pentru testele alpha închise și de a contribui la dezvoltarea viitoare a jocului.

Seekers of Skyveil este un RPG de extracție cu elemente PvPvE inspirat din jocuri precum Escape from Tarkov, Diablo și League of Legends. Jucătorii vor forma echipe de trei și își vor folosi curajul și inteligența pentru a lupta, a jefui și a supraviețui în această lume plină de pericole.

În rolul Căutătorilor, aventurieri cu abilități și medii unice, jucătorii vor explora o lume frumoasă, dar periculoasă, vânând pradă epică și comori neprețuite. În această călătorie, vor înfrunta creaturi magice, șefi puternici și rivali Căutători dornici să le stea în cale.

Jocul oferă șase Căutători jucabili la lansare, fiecare cu stilul său unic și abilități puternice. Zuraya, un războinic armonizat cu vântul; Kumu, un protector străvechi cu puterea Everbloom; Lily, un sculptor talentat și mag al gheții; și Joon, un rebel fără scuze cu fler pentru dramatic.

Seekers of Skyveil pune un accent puternic pe deciziile jucătorilor, cu consecințe semnificative pentru fiecare alegere. Fiecare experiență este o oportunitate de învățare, iar alegerile pot decide dacă vei supraviețui sau nu.

Pentru a avea șansa de a juca în alfa închisă, jucătorii sunt încurajați să se înscrie pe site-ul oficial și să se alăture comunității Discord pentru a primi chei alfa. Primul test al alfa închis are loc pe 20 octombrie, iar dezvoltatorii promit teste regulate în cursul anului.

Elodie Games, studio-ul din spatele Seekers of Skyveil, a fost fondat de experți din industria jocurilor, cu experiență la companii de top precum Riot Games, Blizzard și Ubisoft.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *