Știri

Secretlab lansează o colecție de scaune de gaming cu tema Harry Potter

Secretlab, un producător cunoscut de scaune de gaming, a anunțat lansarea unei noi colecții de scaune inspirate de Harry Potter. Această colecție cuprinde trei modele diferite de scaune: Secretlab Omega, Secretlab Titan și Secretlab Titan XL. Fiecare scaun este decorat cu culori și motive care reprezintă una dintre cele trei case de la Hogwarts: Gryffindor, Ravenclaw și Slytherin.

Co-fondatorul și CEO-ul Secretlab, Ian Alexander Ang, a declarat că “suntem foarte entuziasmați să lansăm această colecție de scaune de gaming cu tema Harry Potter și suntem mândri să colaborăm cu Warner Bros. pentru a crea un produs care va fi apreciat de fani în întreaga lume. Aceste scaune reprezintă o combinație perfectă între confort, performanță și design, și suntem siguri că vor fi o alegere populară pentru gameri.”

Această colecție de scaune Harry Potter de la Secretlab este disponibilă pentru precomandă acum, cu livrare estimată pentru luna aprilie a acestui an. Cu prețuri care variază între 389 și 449 de dolari, aceste scaune de gaming cu tematica Harry Potter sunt cu siguranță o investiție serioasă pentru orice fan al seriei care dorește să își completeze colecția de produse cu tema Harry Potter.