Știri

Sea of Thieves va fi lansat pe PS5 – un moment monumental, declară Rare

Recent, Microsoft a confirmat că jocul multiplayer de piraterie, Sea of Thieves, dezvoltat de Rare, va fi lansat și pe platforma PlayStation 5. Această mișcare marchează un moment monumental pentru joc, deschizându-l pentru o audiență mai largă.

Mike Chapman, directorul de creație de la Rare, a subliniat importanța eliminării barierelor dintre platforme pentru a permite jucătorilor să joace împreună. Lansarea Sea of Thieves pe PS5 va facilita acest lucru, oferind oportunitatea ca jucătorii de pe diferite console să se bucure de aventura multiplayer într-o lume comună.

Joe Nate, producător executiv al jocului, a evidențiat diversitatea comunității Sea of Thieves și modul în care aceasta contribuie la o experiență dinamică și în continuă schimbare. Lansarea pe PS5 va aduce și mai multă diversitate și va îmbogăți experiența pentru toți jucătorii.

Shelley Preston, director asociat de design, a exprimat entuziasmul său pentru primirea noilor jucători în universul Sea of Thieves, subliniind magia descoperirii jocului pentru prima dată.

Sea of Thieves este programat să fie lansat pe PlayStation 5 pe 30 aprilie, alăturându-se altor jocuri de la Microsoft care primesc versiuni multiplatformă, cum ar fi Grounded, Pentiment și Hi-Fi Rush.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *